REKLAMI GEÇ

Yeşil Enerjinin Avantajları Nelerdir?

Hem ülkemizde hem de dünya genelinde yeşil enerjiye gösterilen ilgi artarak devam ediyor. Güneş, rüzgâr ya da su gibi yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması, enerji üretimi sırasında doğanın zarar görmesini de engelliyor. Karbon salınımı gibi son derece önemli bir konuya hassasiyetle yaklaşan ve tercihini yeşil enerji yönünde kullanan işletmelerin sayısının gün geçtikçe arttığını da vurgulamamız gerekiyor. Her şeyden önce, yeşil enerjinin sağladığı son derece önemli…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2022 Cuma, 01:27

Hem ülkemizde hem de dünya genelinde yeşil enerjiye gösterilen ilgi artarak devam ediyor. Güneş, rüzgâr ya da su gibi yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması, enerji üretimi sırasında doğanın zarar görmesini de engelliyor. Karbon salınımı gibi son derece önemli bir konuya hassasiyetle yaklaşan ve tercihini yeşil enerji yönünde kullanan işletmelerin sayısının gün geçtikçe arttığını da vurgulamamız gerekiyor.

Her şeyden önce, yeşil enerjinin sağladığı son derece önemli kazanımlar mevcut. Örneğin enerji kaynaklarından yerel olarak faydalanılıyor olması nedeniyle jeopolitik krizler, fiyat artışları, tedarik zinciri kesintileri gibi problemlerin yaşanma olasılığı da en aza indirgeniyor. Dolayısıyla çok daha istikrarlı bir enerji kaynağı elde edilebiliyor. İşletmelerin ‘sıfır karbon’ hedefine ulaşma noktasında önemli bir katkıda bulunuyor olmasını da göz ardı etmemek gerekiyor.

Bu arada yeşil enerjinin sürdürülebilir bir gelecek için oldukça önemli olduğunu belirtmeliyiz. Ülkemizin dışa bağımlılığını azaltması ve doğayı kirletmemesi gibi avantajlarını da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

İşletmelere Özel Yeşil Enerji Kampanyası Bulunuyor Mu?

Doğaya destek vermek isteyen işletmeler, Aydem Perakende tarafından hayata geçirilen ‘’İşte Yeşil Enerji Kampanyası’’ ile harekete geçebilir. Bu kampanyadan faydalanan işletmeler, üretim süreçlerinde kullandığı temiz enerjiyi uluslararası geçerliliğe sahip olan I-REC Sertifikası ile belgelendirme fırsatı sağlıyor.

I-REC, ilk uluslararası yenilenebilir enerji sertifikası standartlarını belirleyen dernektir. Dernek, Türkiye de dahil olmak üzere Çin’den Amerika ve Afrika’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada sertifika faaliyetlerinde bulunuyor. I-REC sertifikası almak için Aydem Perakende tarafından düzenlenen kampanyadan faydalanmak yeterli oluyor.

Artık, yeşil enerjinin kazanımlarından faydalanmak ve aynı zamanda doğa dostu enerji kaynaklarına geçiş yapmak için harekete geçmelisiniz. Tükenebilen enerji kaynakları yerine yenilenebilir enerji kaynaklarından elde edilen elektriği kullanmak için aydemperakende.com.tr üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Bütün sorularınızın yanıtları, kampanyalar hakkında detaylı bilgi ve çok daha fazlası aydemperakende.com.tr’de sizi bekliyor! Yeşil enerji ve sunulan sertifikalara dair tüm bilgileri bu web sitesinde bulabilirsiniz. Ayrıca başvuru için 0850 800 0 186 numaralı telefondan çağrı merkezine ulaşabilir veya müşteri ilişkileri merkezi üzerinden de başvurunuzu iletebilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı