REKLAMI GEÇ

Aydın ve Muğla yönünden Denizli’ye gelişte kontroller nedeniyle kuyruklar oluştu

Aydın ve Muğla yönünden Denizli’ye gelişte kontroller nedeniyle kuyruklar oluştu

Koronavirüsün yayılımını önlemek için alınan önlemler çerçevesinde hem Aydın, hem de Muğla’dan Denizli yönünde gelişte kontrol yapılıyor. Bu durum, uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2020 Perşembe, 15:43

Otobüsle şehirler arası yolculukların izne bağlanmasının ardından özel araçlarıyla şehir değiştirmek isteyenler de sağlık kontrolleri nedeniyle uzun kuyruklarda bekliyor. Şehirlerin yaptığı kontroller nedeniyle Denizli’ye Aydın ve Muğla yönünden gelenler uzun araç kuyrukları oluşturdu.

AYDIN’DAKİ KONTROLLERDE 5 KİLOMETRE KUYRUK
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, kent girişindeki 3 ayrı noktada uygulama yaptı. UMKE görevlileri, sürücü ve yolcuların tek tek ateşlerini ölçtü. Vatandaşlara nereden geldiklerini soran polis ise yapılması gerekenler hakkında sürücüleri bilgilendirdi. Uygulamanın yapıldığı Muğla, Denizli ve İzmir kara yollarında yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

MUĞLA’DA 3 KİLOMETRE KUYRUK OLUŞTU
İl Emniyet ve İl Sağlık müdürlüklerine bağlı ekipler, kent girişindeki iki bölgede uygulama yaptı. Görevliler sürücü ve yolcuların ateşlerini ölçtü, uyarılarda bulundu. Ateşi yüksek çıkan bazı sürücü ve yolcular bir süre bekletildi. Uygulamanın yapıldığı Aydın, Denizli kara yolunda 3 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Araç sürücüleri, uygulamanın insan sağlığı için önemli olduğunu söyledi. AA

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı