REKLAMI GEÇ

Menderes inisiyatifi çevreyi sergiledi

Menderes inisiyatifi çevreyi sergiledi

Denizli Büyük Menderes İnisiyatifi adıyla oluşturdukları platformun faaliyetini yaklaşık 6-7 aydır devam ettiren çevreci grubun son etkinliği “Büyük Menderes Yok Olmasın” başlığı ile açtıkları belgesel fotoğraf sergisi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2019 Pazar, 16:45

Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan bahadır Sergi Salonunda gerçekleşen etkinlikte profesyonel ve amatör 26 fotoğrafçının 64 fotoğrafı sergiye çıktı. Sosyal medyadan yapılan çağrı üzerine iki yüzden fazla başvurunun yapıldığı sergide her katılımcı ortalama iki fotoğrafla yer aldı.

Denizli yerelinde yer alan üç fotoğrafçılık derneği ve topluluğu (DEFSAD, DENFOT ve LAFOT) sergiye destek verdi. Tarihi fotoğrafların yanı sıra B.Menderes Nehri havzasındaki doğal ve kültürel güzellikler ile nehrin uygarlıklara yaşam vermesine dikkat çekildi. Bununla birlikte kirlilik, çeşitli yönleri ile fotoğraflarla çarpıcı bir şekilde izleyicilerle buluştu. Sergiye katılım yoğun oldu.

Serginin düzenlenmesinde emeği geçenlerden ve İnisiyatif dönem sözcülüğünü sürdüren Ahmet Ergun (Göbekçioğlu), sergi için yılbaşından beri çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu çalışmanın, önümüzdeki dönem gerçekleşecek olan etkinliklerin işareti sayılması gerektiğini belirtti.

Turan Bahadır Sergi Salonunda açılan “Büyük Menderes Yok Olmasın” başlıklı sergi her gün mesai saatleri içinde gezilebilecek. 26 Nisan 2019 tarihinde açılan sergi 1 Mayıs 2019 gününe kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı