REKLAMI GEÇ

Ressam Baloğlu’ndan 30. yıl sergisi

Ressam Baloğlu’ndan 30. yıl sergisi

Ressam Ali Baloğlu, 30 yıllık çalışmalarından oluşan resim sergisini açtı. Sergide sanatçının 55 tablosu yer alıyor. Çalışmalarını beğeniye sunan sanatçı, gelecekte küçük yerleşim yerlerine giderek, hiç resim sergisi görmemiş kitlelerle sanatı buluşturmak istediğini belirtti.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2016 Cumartesi, 10:03

Büyükşehir Belediyesi Turhan Bahadır Sergi Salonu’nda, Ressam Ali Baloğlu’nun 55 tablosundan oluşan 30. yıl resim sergisi açıldı. Serginin açılışında konuklarına seslenen Baloğlu, “Bir yanımda hep bir çocuk var aslında. Çünkü renkleri çok seviyorum. Ülkenin karanlık günlerinde insanların renkleri unutmamalarını istemiyorum” dedi.

Son 3 yıldır spatül ile üst üste yığma boya tekniğini kullanarak sıcak, soğuk ve parlak renkleri yan yana kullanıp insanlığın güncel ve evrensel sorunlarını ekspresif olarak çalışmakta olduğunu ifade eden Baloğlu, “Geleceğe dönük , hiç resim sergisi görmemiş küçük yerleşim birimlerindeki insanlara ulaşmak, ilçe ve kasaba sergileri yapmaktır. Yasaksız ve sevgi dolu bir dünyada emeğin ve azda olsa saygının bulunduğu güzel günleri özlemekteyim” diye konuştu.

Baloğlu’nun yağlı boya tekniği ile yaptığı ve soyut çalışmaların yer aldığı 55 tablonun bulunduğu sergiyi 22 Aralık’a kadar sanatseverler gezebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı