REKLAMI GEÇ

3 yazardan ortak kitap: Olaylar ve Gözlemler

3 yazardan ortak kitap: Olaylar ve Gözlemler

Denizlili 2 avukat ve 1 mimardan ortak kitap. Avukat Atilla Sezener, Avukat Ergül Aykol ve Mimar Süleyman Boz’un köşe yazılarına yer verilen “Olaylar ve Gözlemler” isimli kitabın ön sözünü ise Denizlili ünlü yazar Kemal Yalçın kaleme aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2016 Çarşamba, 10:35

Yerel gazetelerde köşe yazarlığı yapan Avukat Atilla Sezener, Mimar Yazar Süleyman Boz ve Avukat Ergül Aykol, anonim bir kitapla okuyucularına sesleniyorlar. Kitapta, 15 Temmuz ve sonrası siyasal ve toplumsal olayların yanında hukuk, din, Atatürk, sanat, çevre, kültürel miras ve ulusal kültür alanlarında yazılar yer alıyor.

denizli-boz-sezener-akyol-ortak-kitap-1

Kitabın kapak resmini Ressam Celal Günaydın, kapak tasarımını iletişimci ve reklamcı Azra Boz tarafından yaptı. Editörlüğünü kitabın yazarlarından Ergül Aykol’un yaparken, ön sözünü ise Almanya’da yaşayan Denizlili ünlü edebiyatçı Kemal Yalçın kaleme aldı.

Boy Yayınları’ndan çıkan kitapla ilgili bilgi veren Süleyman Boz, “Gazete yayınlanan yazılarımız o günkü gazete ile birlikte atılıyor, yok oluyor. Oysa kalıcılığı sürecek yazılarımızı kitaplaştırarak kitaplıklarda, kütüphanelerde, okuyucularımızın elinin altında olmasını istedik. Önce kitaplarımızdan daha yalın, sade, etkili bir kitap olduğu görüşündeyim. Atilla Sezener, kitap konularının duayeni, Ergül Aykol da Atatürk ve laiklikten sorumlu aydınımız ve yazarımız. Birlikte aynı kitapta buluşmak benim için bir kıvanç vesilesi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı