REKLAMI GEÇ

Eda Urhan yaşadıklarını kaleme aldığı kitabını imzaladı

Eda Urhan yaşadıklarını kaleme aldığı kitabını imzaladı

Multiple Skleroz (MS) teşhisi konulduktan sonra yaşam mücadelesini, yaşadıklarını kitaba dönüştüren Eda Urhan, “Yaşamın Kenarında Bir Kadın” isimli kitabını imzaladı. Duygusal anlar yaşayan Urhan, bu kitabın toplumun MS’liyi anlaması ve MS’i tanımasına katkı koymasını umut ettiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2016 Pazar, 15:39

13 yıl önce hareket aksaklığı, kaslarda güçsüzlük, kısmi felç, dengesizlik, konuşma ve görme bozuklukları gibi çeşitli belirtilerle ortaya çıkan Multiple Skleroz (MS) hastası olduğunu öğrenen 31 yaşındaki Eda Urhan, yaşamı büyük mücadeleler ile geçti.

Yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen hayattan umudunu kesmeyen Eda Urhan, zorlu süreçte yaşadıklarını an be an not etti, ardından da bunları “Yaşamın Kenarında Bir Kadın” adını verdiği kitabında topladı.

HALİKARNAS KÜLTÜR’DE İMZA GÜNÜ
MS’e dikkat çekmek, bir MS’linin yaşadıklarını toplumla paylaşmak ve bu alanda farkındalık yaratmak için yola çıkan Eda Urhan, “Yaşamın Kenarında Bir Kadın” adlı kitabı için Halikarnas Kültür’de imza günü düzenledi.

eda-urhan-kitap-imza-2

Genç yazarı ailesi ve sevenleri bu özel gününde yalnız bırakmadı. İmza gününde duygusal anlar yaşayan Eda Urhan, kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti, zaman zaman gözyaşları arasında duygularını ifade etti.

MS’linin halinden MS’linin anladığını, ancak toplumun genelinde bu hastalıkla ilgili farkındalığın oluşmadığını belirten Eda Urhan, bu kitapla hastalığa dikkat çekmek istediğini ifade etti.

eda-urhan-kitap-imza-1

KİTAPLARINI İMZALADI
Eda Urhan, duygu yüklü konuşmasının ardından sevenleri için kitaplarını imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı