REKLAMI GEÇ

10. Köy Teyatora vizyonda

10. Köy Teyatora vizyonda

Çekimlerinin büyük bölümü Çal’da gerçekleştirilen “10. Köy Teyatora” filminin galası Denizli’de yapıldı. Forum Çamlık’taki gala gösterimine başta milletvekilleri, Vali ve belediye başkanı olmak üzere Denizli protokolü tam kadro katıldı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2014 Cuma, 17:38

Çekimleri Denizli’nin Çal İlçesi’nde gerçekleştirilen 10. Köy Teyatora filmi gösterime girdi. Filmin yapımcıları, Denizli’de de bir gala düzenledi. Forum Çamlık sinemasındaki gala gösterimine ilgi yoğundu. Vali Abdülkadir Demir, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve çok sayıda vatandaş katıldı

10. Köy Teyatora filminin Yönetmeni Bahadır Abşin ve oyuncular, Tanju Tuncel ve Necmi Yapıcı’nın da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu gösterim için Denizli’deydi. Oyuncular Tanju Tuncel ve Necmi Yapıcı, “Bu film büyük emeklerle yapıldı. İmkansızlıklar içinde mücadele ile tamamlandı. Filmde tamamen konservatuar öğrencileriyle çalıştık. Denizli’yi seçmemizdeki amaç ise çok fazla antik kentin bulunması ve bu filmin büyülü temasına uygun bir ortam olması. Film çok tutarsa ikinci film için burada olacağız” dediler.

ic

Basına yapılan açıklamaların ardından davetliler filmi izlediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı