REKLAMI GEÇ

7 salonlu Sanat Merkezi kapılarını açıyor

7 salonlu Sanat Merkezi kapılarını açıyor

Çıkan bir yangında kullanılamaz hale gelen Belediye Sanat Merkezi, küllerinden yeniden doğdu. Yamını tamamlanan Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nin açılışı 23 Ocak Cumartesi günü yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2016 Perşembe, 15:38

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2012’de çıkan bir yangında Sanat Merkezi’nin tamamın yandığını anımsatarak, o zaman zaman, “Sinemamız tekrar burada olacak, küllerinden doğacak” diye söz verdiklerini, şimdi o sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

belediye_sanat_merkezi-ic1

Daha fonksiyonel, daha modern, daha kaliteli ve yeni, tüm risklerin azaltıldığı Sanat Merkezi’ni hizmete hazır hale getirdiklerini kaydeden Zolan, zaman zaman değişik etkinliklere ev sahipliği yapacak merkezin mimarisiyle farklı bir yapı olduğun belirtti.

belediye_sanat_merkezi-ic2

Denizlilileri 23 Ocak Cumartesi günü saat 10.20’da düzenlenecek açılış törenine davet eden Zolan, ” Esnaf ve vatandaşlarımızın beklediği Sanat Merkezimiz, farklı mimarisi ile göz doldururken, kentin kültür ve sanat alanında da büyük bir eksikliğini kapatacak. Büyüklü, küçüklü 7 ayrı salonu bulunan Sanat Merkezimiz ayrıca Gazi Bulvarımız ve onu çevreleyen bölgeye hareketlilik getirecek, bu bölge adeta açık bir AVM olacak. En kaliteli güncel filmler burada gösterime girecek. Ben Denizlimize, tüm halkımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Sanat Merkezi, 1976 yılından sonra 16 Ocak 2012’de de yanmış, enkazın tamamen kaldırılmasından sonra yeni binanın yapımına 2014’ün Şubat ayında başlanmıştı.

Yorumlar

murat   -  Bağlantı 22 Ocak 2016, 14:45

evet gerçekten çok güzel olmuş. emeği geçen herkesin eline sağlık. Ancak o yanındaki harabe ssk binasının hali nedir? anlam veremedim. gölgesinde kalmış gibi…

Bakış Açısı   -  Bağlantı 21 Ocak 2016, 21:38

Mimari yapısının değişik olduğu sanmıyorum. Buna benzer bina her şehirde var hemen hemen.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı