REKLAMI GEÇ

ADD “Barış”ı sahneledi

ADD “Barış”ı sahneledi

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi’nin, Sercan Çavuşoğlu yönetimindeki Tiyatro Topluluğu, Aristophanes’in Barış adlı oyununu sahneledi. Kostümleri ve dekorları ile de tarihten bir kesit sunan oyun, davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2016 Pazar, 17:16

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Tiyatro Topluluğu Aristophanes’in Barış adlı oyununu sahneledi. Kostümü ve oyunun konusu ile tarihten kesitler sunan 35 kişilik kadro, gösterdikleri performans ile davetliler tarafından bol bol alkış aldı.

add-tiyatro-2

Oyunu değerlendiren Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Başkanı Nihat Çetin, “Bu güzel oyun, her gün yüzlerce canın yitirildiği Ortadoğu coğrafyasında ve ülkemizde barışa ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattı. Barışı zor hale getiren ortak idealin yok olmasıdır. İnsanları din, mezhep, cinsiyet ve etnik ayrıma tabi tutmayan bir liderimiz var. Dünyadaki ülkeleri bir vücudun organları gibi gören ve ‘Yurtta barış, Dünyada Barış’ diyen bir lider. Gerçek dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk” dedi.

add-tiyatro-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı