REKLAMI GEÇ

Avukatlar ‘Sınır’ı sahneledi

Avukatlar ‘Sınır’ı sahneledi

Ünlü Mizah yazarı Muzaffer İzgü’nün kaleme aldığı ‘Sınır’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Denizli Barosu Tiyatro Kulübü’nün organizasyonu ile sahnelenen ve avukatların rol aldığı oyun büyük ilgi gördü.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2014 Perşembe, 10:47

Evlerinden, sevdiklerinden, alıştıkları yaşam tarzından uzakta, silahların gölgesinde, ülkelerinin sınırını korumakla görevlendirilmiş iki komşu ülkenin askerleri arasında geçen, kara mizah öğeleriyle yüklü, savaş karşıtı bir oyun olan Sınır adlı tiyatro oyunu Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi salonunda sahnelendi. Oyunu tiyatro sevenlerin yanı sıra Vali Şükrü Kocatepe, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun ve Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan da izledi. 

Yönetmenliğini üniversite öğrencisi Can Çakır’ın üstlendiği ve Avukat Mehmet İlkimen ile Ekrem Acun’un oynadığı oyun büyük beğeni topladı.

ic
Oyun sonunda Baro Başkanı Müjdat İlhan oyunculara ve yönetmene çiçek takdim ederek, “Baro olarak sosyal projelerde organize olmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki projelerde de desteğimizi her alanda sürdürmeye çalışacağız. Katılımlarınız için teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı