REKLAMI GEÇ

AYDEM fotoğraf yarışmasının ödülleri verildi

AYDEM fotoğraf yarışmasının ödülleri verildi

AYDEM Elektrik’in bu yıl ikincisini düzenlediği “Enerjinin Karesi” konulu ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2015 Salı, 10:01

Yarışmada birinci olan Murat Yılmaz, ikinciliği elde eden Can Yücel ve üçünlüğü kazanan Ahmet Çağlar ile eserleri mansiyona layık görülen Mehmet Yasa, Ali Can Ateş ve Meltem Sertkaya’ya ödülleri, İzmir Bayraklı Megapol Tower’da düzenlenen törenle verildi.

denizli-aydem-fotograf-sergi-ic

Ödül törenine katılan Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF)Başkan Yardımcısı Beyhan Özdemir,AYDEM’e fotoğraf sanatına verdiği destek için teşekkür etti. Özdemir,“Sanatın yüreklendirilmesi için tüm kurumların sanata sahip çıkmalarını diliyoruz. Her fotoğrafta enerjinin yaşamımızdaki farklı açılarını gördük” dedi.

“Enerjinin Karesi” temalı fotoğraf yarışmasında ödül alan fotoğrafların yer aldığısergi, bir hafta boyunca Bayraklı Megapol Tower’da açık kalacak.

Aydem Elektrik 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması sergi ve ödül töreni Aydem’in elektrik dağıtımını yaptığı Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa’dan 438 fotoğraf sanatçısının bin 286 fotoğraf ile katıldığı yarışmada dereceye girenler daha önce açıklanmıştı.

Yorumlar

Zeki Akakça   -  Bağlantı 21 Nisan 2015, 12:28

Aaaa ne zaman yapıldı bu yarışma ?
Hayırlı olsun …

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı