REKLAMI GEÇ

Başdil’in Hayat Sevgi Demektir kitabı yayınlandı

Başdil’in Hayat Sevgi Demektir kitabı yayınlandı

Denizlihaber.com yazarlarından Mukaddes Başdil, yazılarını bir kitapta topladı. Başdil’in Denizlihaber.com’da iki yıldır yayınlanan yazılarına yer verdiği “Hayat Sevgi Demektir” isimli kitabı yayınlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2015 Perşembe, 11:13

Makalelerine kimi zaman sevgiyi, kimi zaman barışı, kimi zaman pozitif enerji ve yaşam koçluğunu konu eden Başdil, hayatta ders alınması gereken kısa hikayelerin olduğunu, bunları okurlarıyla paylaştığını söyledi.

“HER ŞEY NEDEN YAZMIYORSUN?” İLE BAŞLADI
“Hayat Sevgi Demektir” isimli kitabını bir kelebek dokunuşunun ardından yazmaya başladığını anlatan Mukaddes Başdil, “Yaklaşık 2 yıl önce Denizlihaber.com Genel Müdürü Sedat Kurt ile başlayan bir yolculuk bu. Sevgili Sedat muhteşem bir insan… Bazı kelebek dokunuşları vardır, insanların hayatlarını değiştirir. Benim hayatımdaki o kelebek dokunuşlardan birini sevgili Sedat yaptı. Bir gün otururken ‘Mukaddes abla, o kadar çok bilgin var. Neden yazmıyorsun? Gazetede yaz’ demesiyle başladı her şey. Çünkü kitabın içeriği Denizlihaber.com’da yazmış olduğum makalelerden oluşuyor” dedi.

“RÜYAMDA GÖRMÜŞTÜM”
Yazdığı kitabı 2 yıl önce rüyasında gördüğünü belirten Başdil, “Rüyamda bu kitabın ismiyle birlikte görmüştüm. Bu olayın ilginç tarafı Mehmet Ali Arık ve gazeteci yazar dostları, köşe yazılarımı okuyunca çok beğendiler ve cesaretlendirdiler beni. Mehmet Ali Arık yazılırımı derlemesini aldı ve haberim yok iken kitabı bastırarak benim yanıma geldi. Kitabın ismini da Hayat Sevmek Demektir yazmış. Çok şaşırdım. Rüyamda gördüğüm kitap ve ismi aynıydı. Bu kitap benim için çok anlam taşıyor. Mehmet Ali Arık’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

“Sevgi yoksa hayatın hiçbir anlamı yok” diyen Başdil, kitabı okuyanların güzel, ılımlı, sevgi dolu, ders veren, gülümseten, sevgi ve barışa yönlendiren, pozitif enerji ve yaşam koçluğu olan bazı mesajlar bulacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı