REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den fotoğraf sanatına destek

Büyükşehir’den fotoğraf sanatına destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği (DEFSAD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Fotoğraf Yarışması’na gösterilen ilgi her geçen yıl büyüyor. Bu yıl yarışmaya 51 ülkeden 5 bin 749 eser katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2018 Salı, 11:52

Binlerce eserin arasından ödüle layık görülen 219 fotoğraf 2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sergisi ile beğeniye sunuldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği (DEFSAD) tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması tamamlandı. Yarışamaya 51 ülkeden 374 fotoğraf sanatçısı 5749 fotoğraf ile katılırken, değerlendirmeler 4 sayısal kategori olmak üzere toplam 6 kategoride yapıldı. Dereceye giren eserler düzenlenen sergi ile beğeniye sunuldu.

Vietnam’dan İspanya’ya Hindistan’dan Brezilya’ya dünyanın 4 bir tarafından gönderilen eserler jüri tarafından titizlikle incelendi. Yapılan değerlendirme sonucu ödüle layık görülen 219 eser Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda sergilendi. Programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, DEFSAD Onursal Başkanı Mehmet Çakır, davetliler ve sanatseverler katıldı. DEFSAD Onursal Başkanı Çakır, yarışmaya gösterilen büyük ilginin memnun edici olduğunu belirtip, “ Bu ilimiz adına önemli bir katılımdır” dedi.

219 eser sergileniyor

Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan ise konuşmasında, Büyükşehir olarak hem ulusal hem de uluslararası fotoğraf yarışmalarına destek verdiklerini ifade etti. Gökoğlan, “Yarışmaya gelen fotoğraflar jürimiz tarafından büyük bir titizlikle seçildi. Katkılarından dolayı DEFSAD ailesine ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından 13 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek serginin açılışı Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan ve beraberindekiler tarafından yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı