REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den gençlik konserleri

Büyükşehir’den gençlik konserleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, 3 ayrı Gençlik konseri organizasyonuna imza atacak. 17 Mayıs Pazar günü Pamukkale Üniversitesi’nde başlayacak Gençlik Konseri, 18 Mayıs’ta Acıpayam ve 20 Mayıs’ta ise Çivril İlçesi ile devam edecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek 19 Mayıs Gençlik Konserlerinde Fettah Can, Kolpa ve Atiye Denizlililer için sahne alacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2015 Cuma, 14:48

Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleneksel olarak her yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği, “19 Mayıs Gençlik Konseri” etkinliğinde bu kez farklı bir organizasyona imza atacak. Bu yıl Denizlililer için 3 ayrı konser düzenleyecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, gençleri Fettah Can, Kolpa ve Atiye ile buluşturacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği ilk konser 17 Mayıs Pazar günü Pamukkale Üniversitesi Tören Alanı’nda (Gölbahçe Yanı) yapılacak. Başarılı müzik gruplarından Kolpa ve sevilen sanatçı Fettah Can’ın sahne alacağı Gençlik Konseri saat 20.30’da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin ikinci konser organizasyonu ise 18 Mayıs Pazartesi günü Acıpayam İlçesi’nde gerçekleşecek. Pop müziğin sevilen isimlerinden Atiye’nin sahne alacağı Acıpayam Konseri saat 20.30’da Acıpayam İlçe Stadyumu’nda yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin üçüncü ve son Gençlik Konseri’nde de ünlü sanatçı Atiye Çivrilliler için söyleyecek. Çivril Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek konser saat 21.00’de başlayacak.

BAŞKAN ZOLAN’DAN KONSERLERE DAVET
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezinde düzenledikleri ücretsiz 19 Mayıs Gençlik Konseri organizasyonunu, bu kez Denizli merkez, Acıpayam ve Çivril İlçesi’nde gerçekleştireceklerini belirterek, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ sözümüzü sadece fiziki yatırımlarımız için söylemiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerimizi de fiziki yatırımlarımız kadar il genelinde düzenleme gayreti gösteriyoruz. Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerimizde yaşayan insanlarımızı da bu güzelliklerle buluşturmalıyız. Bu etkinliklerin sayısı gün geçtikçe artırılacak” dedi. 17-18 ve 20 Mayıs’ta düzenlenecek 3 ayrı konser organizasyona tüm Denizlilileri davet eden Başkan Zolan, “Özellikle gençlerimize unutamayacakları bir akşam yaşatmak istiyoruz. Ben şimdiden tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı