REKLAMI GEÇ

Çocuklar Forum Çamlık’ta çok eğlenecek

Çocuklar Forum Çamlık’ta çok eğlenecek

Forum Çamlık Çocuk Kulübü, Kasım ayı boyunca her hafta sonu düzenleyeceği etkinliklerle çocuklara keyifli anlar yaşatacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2015 Perşembe, 14:37

Denizlililerin buluşma noktası olan Forum Çamlık, çocuklara özel etkinliklerine Kasım ayında kaldığı yerden devam ediyor. 2009 yılından bu yana aralıksız olarak faaliyetlerini sürdüren Forum Çamlık Çocuk Kulübü, Kasım ayında her hafta sonu 15.00-18.00 saatleri arasında Forum Çamlık’ta birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikler düzenliyor.

DOPDOLU BİR ETKİNLİK PROGRAMI VAR
Türkiye’nin ilk ve tek ayda 2 yeni tiyatro oyunu sergileyen Forum Çamlık, minik ziyaretçileri için yaratıcı atölyelerle doyasıya eğlendiriyor ve gelişimleri için faydalı bilgiler edindiriyor. Tiyatro oyunları 15.00 -17.00 seansları ile sahnelenirken, atölye günlerinde art arda 3 farklı atölye düzenleniyor. Etkinliklere katılmak isteyen 3 yaşından büyük çocukların velileri, hafta içi herhangi bir gün danışma masasına uğrayarak ücretsiz davetiye temin edebiliyor.

Forum Çamlık Çocuk Kulübü’nde 7-8 Kasım’da ‘Mirande’nin Çiftliği’ adlı tiyatro oyunu sahnelenirken, 14-15 Kasım günlerinde ‘Makedo’, ‘Prenses ve Yedi Cüceler’ ile ‘Tahta Çubuklar’ atölyesi düzenlenecek. 21-22 Kasım’da minikler ‘Masal Oyun – Üç Dilek’ adlı tiyatro oyununu izleme fırsatı bulacak, 28-29 Kasım’da ‘Üç Boyutlu Sanat’, ‘Chak-ka-yer’ ve ‘Hareket’ adlı atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı