REKLAMI GEÇ

Çöpçü şair Türkiye’nin gündeminde

Çöpçü şair Türkiye’nin gündeminde

Denizlihaber’in bir haberi daha ülke genelinde ses getirdi. “Birgün şair, birgün çöpçü” haberimiz, Doğan Haber Ajansı (DHA) tarafından abonelerine servis edilirken, başta Cumhuriyet ve Radikal olmak üzere çok sayıda gazete ve internet sitelerinde yayımlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2014 Çarşamba, 10:15

Çivril Belediyesi’nde çalışan ödüllü şair Hakan Keysan’ın eline süpürge verilerek, temizlik işlerinde görevlendirilmesiyle ilgili haberimiz medya gündeminin ön sıralarına oturdu. Önce Oda TV denizlihaber’i kaynak göstererek, Keysan’ın AK Partili Belediye Başkanı Güven Gürcan tarafından temizlik işlerinde görevlendirilmesini okuyucularına duyurdu.

Oda TV’nin ardından Gazeteport,, Canlı Haber ve Aktif Haber başta olmak üzere birçok internet sitesi, Hakan Keysan’la ilgili haberi yayımladı.

DHA ABONELERİNE SERVİS ETTİ

Doğan Haber Ajansı da, Türkiye Yazarlar Sendikası Üyesi olan ve Denizli’de 12 yıldan beri yayın hayatını sürdüren Sunak Dergisi’nin imtiyaz sahipliğini yapan, “Suda Bıçak İzi”, “Sus Odası”, “Yangın Lekesi” isimleriyle yayınlanan 3 şiir kitabı bulunan, “Suda Bıçak İzi” isimli dosyasıyla 1999 yılında Cemal Süreya Hatay Şiir Ödülü’nü kazanan Keysan’ın elinde süpürgeyle cadde ve sokaklarda temizlik yapmasını abonelerine servis etti.

CUMHURİYET’İN 1. SAYFASINDA

Ödüllü şair Hakan Keysan’ın belediye yönetimindeki değişiklikle birlikte görev yerinin değiştirilmesini Cumhuriyet Gazetesi okuyucularına 1. sayfadan duyurdu. Haberde, “Denizli’nin Çivril ilçesinde belediye CHP’den AKP’ye geçince, 4,5 yıldır basın biriminde çalışan Cemal Süreya Ödüllü şair Hakan Keysan, çöpçü yapıldı” denildi,

RADİKAL’DE YORUM

Radikal gazetesinin internet sitesinde ise Bülent Eriş konuyla ilgili kaleme aldığı “Türkiye gerçekleri: CHP’li şairdi, AKP’li çöpçü oldu” başlıklı yazısında, “Ben onu bunu bilmem, AKP’li Belediye Başkanı sanatsal anlamda faydalı işler yapan birisini kızağa çekmiştir, bu düz mantıkla ‘Basit bir hesaplaşmadır’ sadece, anlamsız, gereksiz bir var olma çabasıdır. Mutlu mudur, gururlu mudur bilemeyiz, bildiğimiz Hakan Keysan’ın ne ilk ne de son olacağıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı