REKLAMI GEÇ

CSA Vakfı’ndan resim yarışması

CSA Vakfı’ndan resim yarışması

Cafer Sadık Abalıoğlu (CSA) Eğitim ve Kültür Vakfı, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik resim yarışması düzenleyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2016 Pazartesi, 09:59

Ulusal kalkınmaya, yöresel gelişime ve kültürel zenginliklerin yaşatılmasına katkıda bulunmak amacıyla 1999 yılında kurulan, eğitim, kültür ve sanat alanlarında ulusal ve uluslararası çeşitli projeler uygulayan Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı, sanatsal faaliyetlere verdiği desteğe bu yıl çocukları da ekledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, “çevre ve geri dönüşümün” konu edileceği resim yarışması düzenleyecek.

CSA Eğitm ve Kültür Vakfı’ndan yapılan açıklamada, “Bu yarışmayla ilkokul ve ortaoul öğrencilerinin, çevre ve geri dönüşüm konusundaki düşüncelerini özgürce ifade etmelerini sağlamak, resim sevgisini aşılamak, geleceğimizin sanatçılarında farkındalık yaratmak hedeflenmektedir” denildi.

Yarışma şartnamesi www.csavakfi.org.tr adresinde görülebilecek ve ve başvuru formu da aynı yerden edinilebilecek. Yarışmaya katılacakların eserlerini 6 Nisan Cuma günü saat 17.00’a kadar CSA Eğitim ve Kültür Vakfı’na teslim etmeleri gerekiyor. Yarışmanın sonuçları 20 Nisan’da açıklanacak, ödül töreni ve sergi açılışı 22 Nisan’da yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı