REKLAMI GEÇ

DEFSAD, Avusturya’da altın madalya kazandı  

DEFSAD, Avusturya’da altın madalya kazandı   

Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği (DEFSAD), 10 üyesiyle katıldığı “Avusturya 23. Trienberg Super Circuit” fotoğraf yarışmasında, dernek olarak baskı ve dijital kategoride altın madalya kazandı.  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2014 Salı, 16:06

Dünyanın dört bir yanından ve farklı ülkelerden yaklaşık 100 bin fotoğrafın yarıştığı ve onlarca derneğin katıldığı bu saygın fotoğraf yarışmasında alınan altın madalya, fotoğraf sanatı dünyasında büyük heyecan yarattı.

DEFSAD, Avusturya 23. Trienberg Super Circuit fotoğraf yarışmasına Mehmet ÇakırNizami ÇubukCem ÖzgülAli Güven, Ali Aslan, Veli AydoğduKadir GereliOğuz Miraç SönmezYusuf Dündar ve Şirzat Temiz’in eserleriyle katıldı.

DEFSAD Başkanı Erdinç Tabancalı, DEFSAD’ın 2007 yılından bu yana fotoğraf sanatıyla uğraşanların buluştuğu bir dernek olarak çalışmalarını sürdürdüğünü, Denizli’yi ve ülkemizi birçok ulusal ve uluslararası fotoğraf etkinliklerinde başarıyla temsil ettiğini söyledi.

foto-galeri-anons

DEFSAD’ın Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’na (TFSF) üye olduğunu kaydeden Tabancalı “Derneğimiz, fotoğraf sanatına katkılar yapmış bir kurum olarak fotoğraf dünyasındaki yerini alacak, Denizli’nin adını bütün dünyaya duyuracaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı