REKLAMI GEÇ

DEMSAD, festivalin özel davetlisiydi

DEMSAD, festivalin özel davetlisiydi

DEMSAD, Boğaziçi Tiyatrolar Festivali’ne, özel davetli olarak katıldı. DEMSAD, festivalde ‘Ayrılık’ oyununu sahneye koydu.

/ DENİZLİHABER / 16 Haziran 2010 Çarşamba, 18:00

İstanbul’da Türkiye’nin elit tiyatro gruplarının davet edildiği ve 1 ay süren Boğaziçi Tiyatrolar Festivali’ne, Denizli’den tiyatro sanatını temsil etmek üzere, Denizli Müzik ve Sahne Sanatları Derneği (DEMSAD) Tiyatro Bölümü katıldı. DEMSAD, ‘Ayrılık adlı’ oyunuyla, festivale özel olarak davet edildi.

Denizli’de sanat alanında yaptığı başarılı çalışmalarıyla tanınan Sanatçı Malik Ulusman’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Ayrılık’ adlı oyun, 4 Haziran’da, İstanbul Sarıyer Belediyesi Nejat Uygur Sahnesi’nde sahneye kondu. Oyun, Türkiye’nin önde gelmiş tiyatro ve sinema sanatçılarının da aralarında bulunduğu sanatseverlerin beğenisi ve takdirini kazanarak dakikalarca ayakta alkışlandı.

Denizli Müzik ve Sahne Sanatları Derneği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Denizli’nin tekstilden sonra sanat alanında da başarısını duyurduk. Özellikle Denizli’de icra edilen tiyatro sanatını, amatör ruhla yapılan çalışmalarla, profesyonel bir ekiple, en iyi şekilde tüm Türkiye’ye duyurmakta kararlıyız” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı