REKLAMI GEÇ

Denizlililer Leverkusen’de Özay Gönlüm’ü anacak

Denizlililer Leverkusen’de Özay Gönlüm’ü anacak

Türk Halk Müziği’nin usta ismi Özay Gönlüm, bu kez Almanya’da anılacak. Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından 4 yıldır Ankara’da gerçekleştirilen Özay Gönlüm Anma etkinliklerinin 5.si Almanya’nın Leverkusen kentinde 5 Mart’ta gerçekleştirilecek. Organizasyona Almanya Denizlililer Derneği ev sahipliği yapacak, etkinliğin bir bölümü TRT’den naklen yayınlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2017 Cuma, 13:11

Türk Halk Müziği’nin usta ismi Denizlili Özay Gönlüm’ün ölüm yıldönümünde gerçekleştirilen anma etkinlikleri, 4 yıl önce Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Ankara’da düzenlenen ve TRT’nin de canlı yayınladığı anma gecesi ile farklı bir boyuta taşınmıştı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımının beklendiği, TRT Müzik kanalından canlı yayınlanacak olan programda Denizli’nin çok önemli konuklar da yer alacak.

5 Mart Pazar günü 16.00-19.00 saatleri arasında, Leverkusen Am Büchelter Holf’de gerçekleştirilecek programda TRT Sanatçılarından Sümer Ezgü, Makbule Kaya, Dilek Özkan, Yeşim Dağlı ve 12 kişilik saz ekibi merhum Özay Gönlüm’ün türkülerini ve mektuplarını seslendirecek.

Programa katılmak isteyenlerin, biletlerin sınırlı olması nedeniyle derneğin www.denizlililer.org sayfasından veya +49 163 447 9626 üzeriden yetkililere ulaşabileceği ifade edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı