REKLAMI GEÇ

Paü’de ‘Kısa Film’ ödülleri

Paü’de ‘Kısa Film’ ödülleri

Pamukkale Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Üniversite Yaşamıyla Değişen İnsan’ konulu kısa film senaryo yarışmasının film gösterimi ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2017 Salı, 11:41

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan ödül törenine, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İnan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Zengin ve Yrd. Doç. Dr. Gözde Kan Ülkü, dereceye giren senaryoların filmleştirilmesine katkı sağlayan yapımcı Engin Akhisar, sponsor firma temsilcileri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Yarışmada birinciliği ‘Genç ve Ötesi’ adlı kısa film senaryosuyla Mimarlık Bölümü öğrencisi Alper Akgül, ikinciliği “Mitoz” adlı kısa film senaryosuyla Mimarlık Bölümü öğrencileri Merve Osal ve Betül Erdemir alırken, yine aynı bölümden Sevcan Biçen’e ise katılım belgesi verildi.

Filmlerin barkovizyonda gösteriminin ardından etkinliğin sonunda, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri tarafından katılımcılara mini bir müzik ziyafeti sunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı