REKLAMI GEÇ

Genç yazar kitapseverlerle buluşacak

Genç yazar kitapseverlerle buluşacak

Denizlili Genç yazar Meltem Kıvrak, Üç kitaplık “Gece ve Ela” serisinin ilk kitabı olan “Semadaki Gümüş Kuğu”yu kitapseverler için imzalayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2017 Cuma, 11:53

Denizlili genç yazar Meltem Kıvrak, Haalikarnas Kitap Cafe’de 10 Haziran Cumartesi günü saat 12.00’de kitapseverlerle buluşacak.

Halikarnas Kitap Kafe çalışanı Yusuf Urem, yazar Meltem Kıvrak’ı Denizlili okuyucuları ile buluşturacak olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Urem, “Bundan önce de birçok yazar kültür evimizde imza günü düzenledi. Yoğun ilgi gördüler. Genç yazar Meltem Kıvrak’ın da cumartesi günü Denizlili kitapseverler yalnız bırakmayacaklardır” dedi.

MELTEM KIVRAK KİMDİR?
Üç kitaplık “Gece ve Ela” serisinin ilk kitabı olan “Semadaki Gümüş Kuğu”yu okuyucularıyla buluşturan genç yazar, yazarlıkla buluşma serüvenini anlattı.

Kıvrak, “1991 senesi Mayıs ayında İstanbul’da doğdum. Beş yılın ardından memleketimiz olan Denizli’ye yerleştik. İlköğrenimimi Kınıklı Basma Boya Okulunda gerçekleştirdim. Ardından Denizli Anadolu Lisesinde (DAL) okudum. 2009 senesinde Sabancı Üniversitesi Doğa Bilimleri ve Mühendislik Fakültesine gitmeye hak kazandım. Sabancı Üniversitesinde bir yıllık İngilizce Hazırlık Programını bitirdikten sonra ingilizcemi biraz daha geliştirmek, hedeflediğim standartlara çıkarabilmek için Londra’da London School of Business and Finances’de beş aylık bir programa katıldım. Elde ettiğim yurt dışı deneyimlerimin etkisiyle lisans eğitimim için Amerika’daki üniversitelerde de şansımı denemek istedim ve başvurumun ardından University of Michigan ve University of Massachusetts gibi kabul aldığım okulları değerlendirmek, hedeflerimi, amaçlarımı gözden geçirmek üzere Boston’da bir süre (6 ay) üniversitelerin eğitim programlarına katıldım. Daha sonra Türkiye’ye dönmeye karar verdim. Sabancı Üniversitesinde lisans eğitimimi, Malzeme Bilimi ve Nano Mühendislik üzerine tamamladım. Üniversite eğitimimin yanı sıra iki sene gönüllü olarak zihinsel engelli çocuklar için sosyal sorumluluk projesinde yer aldım ve ilkokul döneminde başlayıp lisede ara verdiğim piyanoya devam ettim. Mezuniyetimin ardından üç kitaplık ‘Gece ve Ela’ serisini tamamladım ve serinin ilk kitabı ‘Semadaki Gümüş Kuğu’ okuyucularla buluştu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı