REKLAMI GEÇ

PAÜ kampüsünde dizi seti kuruldu

PAÜ kampüsünde dizi seti kuruldu

Pamukkale Üniversitesi’nden (PAÜ) bir grup öğrenci, iki öğrenci arasındaki trajikomik aşk hikayesinin anlatıldığı ‘Küçük Bir Aşk Hikayesi’ adlı bir diziyi çekmeye başladı. Daha önce çektikleri kısa film büyük beğeni toplayınca üniversite öğrencileri dizi için kolları sıvadı. Dizinin tüm oyunca kadrosu öğrencilerden oluşuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2017 Cumartesi, 09:30

Senaristliğini ve yönetmenliğini PAÜ Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Abdullah Taşgöz’ün yaptığı ‘Küçük Bir Aşk Hikayesi’ isimli komedi dizisinin çekimlerine okulun kampüsünde başlandı.

Makine Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği’nde okuyan iki öğrencinin arasındaki aşk hikayesini trajikomik bir dille ele alan dizideki oyuncu ekibinin tamamı da üniversite öğrencilerinden oluşuyor. Yönetmen Abdullah Taşgöz’ün daha önce çektiği ‘Mühendislik Pişmanlıktır’ isimli kısa filmin beğeni toplaması üzerine çekilmesine karar verilen dizinin ilk bölümü, bu ayın sonuna kadar tamamlanacak.

Filmin senarist ve yönetmeni Abdullah Taşgöz, çekimleri üniversite kampüsünde yaptıklarını, oyuncu kadrosunun öğrencilerden oluştuğunu belirterek, “Çekimler gayet iyi gidiyor. Oyuncuların ve teknik ekibin inandığı bir proje oluşturduk ve bu sayede herkes isteyerek ve severek bu projede yer aldı. Bu da beni çok mutlu ediyor. Dizimizde daha önceki projemiz olan ‘Mühendislik Pişmanlıktır’ kısa filminin sevilen karakterleri Cafer Balyemez ve Kamuran Kezban Yerebakan arasındaki trajikomik aşk hikayesini konu edindik. Projemizdeki oyuncular, PAÜ öğrencilerinden oluşan dinamik ve idealist bir kadro. Bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum ve ekibimdeki herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Bu ayın sonunda ilk bölümü internet kanalıyla paylaşacaklarını belirten Taşgöz, “Bir aksilik çıkmazsa nisan ayının sonlarına doğru ilk bölümümüzü paylaşacağız. Ayrıca gerek konusu ve gerekse de oyuncu arkadaşlarımızın doğallığıyla izleyenleri kahkahaya boğacak dizimiz ile ilgili olarak izleyicilerimizden beklentimiz, sosyal medya hesaplarımızdan ve Youtube kanalından bizleri takip etmeleri” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı