REKLAMI GEÇ

Denizli’de hazırlandı, İstanbul’da görücüye çıktı

Denizli’de hazırlandı, İstanbul’da görücüye çıktı

Cafer Sadık Abalıoğlu (CSA) Eğitim ve Kültür Vakfı’nın da proje ortakları arasında bulunduğu AB’nin Sivil Toplum Örgütleri Arasında Diyaloğun Geliştirilmesi-II Hibe Programı kapsamında, ayrımcılık ve nefrete karşı mücadeleyi konu eden resim sergisi İstanbul’da açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2015 Cuma, 15:30

Sivil toplum örgütleri arasında diyaloğu güçlendirmek, sanatsal ve kültürel faaliyetler ile farkındalık yaratmak, sivil katılımın güçlenmesine katkı ve AB ile Türkiye arasındaki kültürel iletişimin gelişmesini sağlamak amacıyla“Sivil Toplum Diyaloğu İçin Sanat” Projesi uygulanıyor.

denizli-abalioglu-sivil-toplum-icin-sanat-ic-1

Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği ve İtalya’da faaliyet gösteren Lunaria Derneği ile birlikte gerçekleştirilen Sivil Toplum Diyaloğu İçin Sanat Projesi’nin finansmanı, CSA Eğitim ve Kültür Vakfı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nce karşılanıyor.

DENİZLİ’DE ATÖLYE ÇALIŞMASI
Dario Agrimi, Bozkaya Aldaş, Irmak Dönmez, Burçin Erdi, Claudia Giannuli, Mustafa Karyağdı, Pınar Partanaz, Deniz Sağdıç, Barış Sarıbaş, Antonella Spada, Füruzan Şimşek, Ahmet Yeşil, Bahri Genç
Ve Tijen Şikar’ın katılımıyla 17-24 Ocak tarihleri arasında Denizli’de atölye çalışması gerçekleştirildi.

denizli-abalioglu-sivil-toplum-icin-sanat-ic

Sanatçıların bu çalışmada ürettikleri “ayrımcılık ve nefret söylemiyle mücadele”yi konu alan eserler İstanbul Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği Sergi Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi, 10 Nisan’a kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı