REKLAMI GEÇ

Halk müziği sanatçısı Ozanca’dan ilk albüm

Halk müziği sanatçısı Ozanca’dan ilk albüm

Denizlili Türk Halk Müziği sanatçısı Ozan Ozanca’nın (Ozan Karpuz) ilk albümü “Ege’den” müzik marketlerde yerini aldı. Sanatçı, ilk albümüne ilk klibini de çekti. Eşi, oğlu ve amcasının da rol aldığı ilk klip, “Erik Dalı Gevrektir” türküsüne çekildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2016 Pazartesi, 11:51

Konser ve sahne çalışmalarında Ege türkülerine hayat veren Ozan Ozanca, uzun süren çalışmaların ardından stüdyoya girerek, ilk albüm çalışmasını tamamladı. Ege’den isimli albüm, hafta sonundan itibaren müzik marketlerde yerini aldı.

ALBÜMDEKİ TÜRKÜLER
Ozanca, albümünde Ege ve Burdur yöresinin türküleri Dağların Başındayım, Denizlerin Kumuyum, Erik Dalı Gevrektir, İnce De Mehmet Efe, Bir Yayla İsterim, Şu Dağlar Tepe Tepe, Senin Dükkan Benim Dükkan, Kekliğim Dağ İçinde, Demirciler Demir Döver ve Dam Üstüne Dam Yaptım’a yer verdi.

İLK KLİP BEĞENİ TOPLADI
Ege’den albümüyle birlikte ilk klip de yayınlandı. Albümde yer alan Burdur yöresinin “Erik Dalı Gevriktir” türküsüne çekilen klipte, Ozanca ile birlikte eşi Neşe Kaya Karpuz, oğlu Deniz Kaya Karpuz, amcası Baki Karpuz da rol aldı.

Çekimleri Bekilli’de yapılan klipte Zehra Zeybek Ugan, Aylin Kaya, Mehmet Kaya, Selen Güven ve Bayram Tunç da rol alıyor. Klibin metin yazarlığını da Ozanca yaparken, internet ortamına yüklenmesiyle birlikte sosyal medyada yoğun şekilde paylaşılmaya başladı. Klip https://www.youtube.com/watch?v=UtX98UnoQws lingi üzerinden izlenebiliyor.

SEÇİMİ DİNLEYİCİLER YAPTI
İlk albümünün heyecanını yaşayan Ozan Ozanca, “Klip için Erik Dalı Gevrektir, Şu Dağları Tepe Tepe ve Denizlerin Kumuyum türkülerini seçmiştim. Ama ilk klibi hangisine çekeceğim konusunda kararsız kalınca, programlarım ve konserlerimde dinleyicilere sordum. En fazla Erik Dalı Gevrektir oy alınca bu türküye çektim. İkinci klibimin çekimlerine de yakında başlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı