REKLAMI GEÇ

Denizlili ressamların Marmaris çıkarması

Denizlili ressamların Marmaris çıkarması

Denizlili ressamlar Marmaris’e çıkarma yaptı. Sanatölye tarafından Marmaris Kültür ve Sanat Evi’nde açılan sergide Denizlili 24 sanatçının 70 eseri yer alıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2017 Cumartesi, 15:39

Siğnem Atılgan’ın kurucusu olduğu Sanatölye çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Uzun süredir devam eden atölye çalışmalarını tamamlayan Sanatölye ressamları, eserlerini bu kez farklı bir ortamda, Marmaris’te görücüye çıkardı.

Marmaris Kültür ve Sanat Evi’nde 2 Haziran’da gerçekleştirilen açılış ile 24 sanatçının 70 eseri Marmarisli sanatsevenlerin beğenisine sunuldu.

Marmarisli sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergi 8 Haziran’a kadar gezilebilecek.

Sergi ve atölye ile ilgili bilgi veren Sanatölye kurucusu Siğnem Atılgan, “Her biri kendine özgü renkleri ile tuvaline can veren, resim yaparken ruhlarında hayatın tozunu atmak isteyen, sıcacık ve sevgi dolu insanların bir araya gelerek hazırladıkları sergide 24 sanatçının 70 yağlıboya resmi sergileniyor” dedi.

Yaptığı çalışmalar ve oluşturduğu atölye atmosferiyle farklı bir ambians yakalayan Sanatölye, yenilikçi zihniyeti ile eserlerini Marmarisli sanatseverler ile de buluşturmanın mutluluğunu yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı