REKLAMI GEÇ

Doğuş Grup’tan ilk albüm

Doğuş Grup’tan ilk albüm

Denizli’de basın alanında hizmet veren Doğuş Grup, müzik yapımcılığına da el attı. Denizli Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği Başkanı İskender Doğan, Erzurumlu sanatçı Mahmut Arı’nın “Kül Oldum” adlı albümünün hazırlıklarını yapıyor.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2014 Cuma, 13:15

Erzurumlu Sanatçı Mahmut Arı, albüm yapımını üstlenen Doğuş Gazetesi ile Doğuş Radyo sahibi ve Denizli Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği Başkanı İskender Doğan ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde yapılan toplantıda, “Kül Oldum” adlı albümün yapımcılığını Doğan Grup tarafından gerçekleştirildiğini söyleyen İskender Doğan, “Sanata ve sanatçıya destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Erzumlu Sanatçı Mahmut Arı, 3 albümünün hazırlıklarının tamamlandığını ve yakın bir tarihte piyasaya çıkacağını belirterek, “Ben Erzurumluyum o nedenle albümlerimde genellikle Erzurum yöresine ait Türkülere öncelik veriyorum. Ama tüm yöreye ait Türküleri de okumaya gayret ediyorum” diye konuştu.

Sanatçı Mahmut Arı’nın albüm tanıtım toplantısına katılan hukukçu Güneş Hüseyin Can, Türkiye’de sanat ve sanatçının değerinin öldükten sonra anlaşıldığını vurgulayarak, “Sanata ve sanatçıya ölmeden, sağ iken sahip çıkalım” çağrısında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı