REKLAMI GEÇ

Dr. Özçelik’ten şiir albümü

Dr. Özçelik’ten şiir albümü

Uzun süredir Çameli’de aile hekimi olarak görev yapan Dr. Özcan Özçelik, ilk şiir albümünü çıkardı. Sanatçının Çameli yöresine ait örf ve adetlerini anlattığı 11 şiirinin yer aldığı Karaman Şiir albümünün yapımcılığını ise Doğan Müzik üstlendi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2016 Perşembe, 12:55

Dr. Özcan Özçelik’in “Karaman” adlı şiir albümünün tanıtım toplantısı Denizli Gazeteciler Cemiye İlyas Haytan Salonu’nda yapıldı. Toplantıya, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Doğan Müzik Yapım Şirketi sahibi İskender Doğan, yerel sanatçı Hurşit Türkay katıldı.

denizli-dr-ozcan-ozcelik-siir-albumu-tanitildi-ic

Çameli’de uzun zamandan beri aile hekimi olarak görev yapan Dr. Özcan Özçelik, Çameli yöresinin örf ve adetlerini anlattığı dizelerini albüm yaptı. Sanatçının 11 şiirinin yer aldığı albümün yapımcılığını Doğan Müzik üstlendi.

Özcan Özçelik’in sözlerini yazdığı albümde yer alan şiirlerin müziklerini ise UNESCO’nun Yaşayan Kültür Hazinesi listesinde yer alan yerel sanatçı Hayri Dev, Durmuş Yıldırım, Alper Çağdış, Çemil Çağdaş ve ekibi, Niyazi Kınayer ile bir dönemler Yılmaz Güney’in filmlerinin müziklerini yapan Çamelili sanatçı Şevket İren Kızılırmak yaptı.

İNATLA SANAT VE MÜZİK DİYORUZ
Albüm tanıtım toplantısına katılan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, yerel sanatçıların elinden tutan ve tüm olumsuzluklara rağmen sanat ve müzik diyen İskender Doğan’ı kutladı.

Gülbay, “Her şeyden önce dünyanın gördüğü ama bizim fark edemediğimiz UNESCO’nun Yaşayan İnsan Hazinesi listesinde yer alan Hayri Dev’in albümü için başlatılan çalışmalar beni sevindirdi. Sanatçı, yalnızca müzik yapmaz, o bölgenin gelenek, göreneklerini yaşatır ve aktarır. Çevresine bir şeyler katabilen kişilerdir sanatçılar. O nedenle yapılan çalışmaları takdirle karşılıyorum” dedi.

denizli-dr-ozcan-ozcelik-siir-albumu-tanitildi-ic-1

İSTANBUL PİYASALARINI ALTÜST ETTİK
Doğan Müzik yapım şirketi olarak kendilerine İstanbul’dan da çok sayıda sanatçının albüm için geldiğini söyleyen Doğan, “İstanbullu şirketlerin çeyrek fiyatına albüm çıkartıyoruz. Resmen İstanbul piyasasını altüst ettik. Bizim sanatçılardan tek şartımız, klip çekimlerini Denizli’de yapmaları. Amacımız Denizli’yi tanıtmak, Denizli’deki sanatçıların adını duyurmak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı