REKLAMI GEÇ

Geçmişten Günümüze Renklerin Öyküsü

Geçmişten Günümüze Renklerin Öyküsü

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan el sanatları kurslarına katılan kursiyerler, yaptıkları çalışmaları “Geçmişten Günümüze Renklerin Öyküsü” adlı sergiyle beğeniye sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2015 Pazar, 14:08

Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’ndaki serginin açılış törenine Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, kurs eğitmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Tarihi Sürücü Evi ve Atalar Konağı’nda 5 eğitmen tarafından verilen kurslarda ortaya çıkan eserlerin yer aldığı karma sergi, vatandaşların büyük beğenisini topladı. Keçe, ahşap boyama, ahşap oyma, tel kırma, minyatür, çini, ebru ile giyim ve aksesuar tasarım eserlerinin yer aldığı sergi, 9 Ekim’e kadar açık kalacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak 20’ye yakın branşta el becerileri kursları düzenlediklerini belirterek, Denizlilileri önümüzdeki hafta açılacak yeni dönem kurslarına katılmaya çağırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı