REKLAMI GEÇ

ödüllerini aldılar

ödüllerini aldılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde, 5 ödül kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2015 Cuma, 18:44

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Tiyatro oyunlarının da sergilendiği etkinliklere Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Şehir Tiyatrosu oyuncuları ve tiyatroseverler katıldı.

denizli-dunya-tiyatrolar-gunu-ic-1

Kutlamalarda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Kulübü üyelerince, Dünya Tiyatrolar Günü Ulasal ve Uluslararası Bildirisi okundu. Büyükşehir Selediye Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci de yaptığı konuşmada, Denizlililerin sanat etkinlikleri bakımından şanslı olduğunu vurguladı.Değirmenci, “Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 20. yılını dolduran tecrübeli Şehir Tiyatrosu mevcut. Hemen her gün tiyatro ile ilgili bir gösterim mutlaka izleyenlerle buluşuyor. Ayrıca, Amatör Tiyatrolar Festivali ile de çeşitli ülkelerin tiyatro gruplarını Denizlililerle buluşturuyoruz. Bulturmaya da devam edeceğiz” dedi.

DENİZLİ İLK KEZ 5 ÖDÜL BİRDEN ALDI
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Denizli’ye ilk kez ödül kazandırdı. 2014 Direklerarası Seyirci ödüllerinde, Duvarların Ötesi’nde oyunu en iyi sahne tasarımı dalında Osman Ceylan, En İyi ışık tasarım dalında Önder Tahmaz, Ümit Veren Yeni Tiyatro Dalında ‘Çatlaklar Oteli’ oyunu ile Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Genel Sanat Yönetmeni Sinan Küçüköz ise “Emek Ödülü” aldı. Ayrıca, 30 yıldır temaya uygun bir konseptte Uluslararası Tiyatro Festivali düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi de “Özel Ödüle” layık görülmüştü.

denizli-dunya-tiyatrolar-gunu-ic

Genç Tiyatroculara ödüllerinin verilmesinin ardından, Dünya Tiyatrolar günü etkinliğine katılan sanatseverler için, Duvarların Ötesi’nde adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı