REKLAMI GEÇ

İzmir Devlet Tiyatrosu Denizli’de

İzmir Devlet Tiyatrosu Denizli’de

İzmir Devlet Tiyatrosu’nun sahneleyeceği ‘Kafes’ adlı oyun, 22 Ocak Salı günü, EGS Park Kongre ve Kültür Merkezi’nde perdelerini açıyor. Katılımın çok yoğun olacağı oyunun biletleri ise, oldukça düşük bir fiyata satılıyor.

/ DENİZLİHABER / 17 Ocak 2008 Perşembe, 01:00

İzmir Devlet Tiyatrosu, ‘Kafes’ adlı oyunlarını sergilemek için Denizli’ye geliyor. 22 Ocak Salı günü EGS Park Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan oyun, İzmir Devlet Tiyatrosu sanatçıları tarafından oynanacak. Oyunun bilet fiyatları ise 2 ve 3 YTL olarak belirlendi. Oyunun biletleri, İl Halk Kütüphanesi ve Candoğan Parkı önünde açılan stantlarda ve Yaprak Kitabevi’nin yanı sıra, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nden de temin edilebiliyor. Candoğan Parkı’nın önünde oyunun biletlerini satan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Yetkilisi Mustafa Kahraman, talebin memnun edici düzeyde olduğunu söylüyor. Geçtiğimiz yıllara göre tiyatroya olan ilginin arttığına dikkat çeken Kahraman, halkın yavaş yavaş bu sanata yöneldiğini ve oyunları büyük bir ilgiyle izlediğini belirtiyor.

Senaryosunu Mari Fratti’nin yazdığı ve Barış Eren’in yönettiği oyun, seyirciyi, düşünce ve özgürlük kavramları üzerinde yoğunlaştırıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı