REKLAMI GEÇ

Konservatuvar yeni sezona “merhaba” dedi

Konservatuvar yeni sezona “merhaba” dedi

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı, yeni sezona düzenlenen kokteyl ile “merhaba” dedi. Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği ile 20 farklı branşta ücretsiz enstrüman eğitimleri verecek olan konservatuvar, yeni ses ve saz sanatçıları yetiştirilmesine katkıda bulunacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2015 Salı, 09:32

Ücretsiz olarak kurslar düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı, sanatçılar ve eğitmenlere verilen kokteyl ile yeni sezona “merhaba” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Koordinatörü Selim Öztaş, kursiyerlerin müziğin her alanında kendilerini yetiştirme olanağı bulacağını, haziran ayına kadar yine Denizli’ye şarkılar söyleyeceklerini, Denizli’yi bu yıl da şarkısız ve türküsüz bırakmayacaklarını belirtti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ise, 2015-2016 eğitim döneminin birçok yenilik getireceğini söyledi. Otaklı, “30 yıl önce bir işhanının beyaz eşya tamirhanesinde başlayan konservatuvar serüveni bugün tarihi Külahçıoğlu Un Fabrikası’nda yeniden şekillenerek binlerce vatandaşımıza hizmet sunmaya devam etmektedir. Denizli’nin en nadide mekanlarından biri olan Külahçıoğlu Un Fabrikası’nda eğitim veren konservatuvarımız 20 farklı branşta enstrüman kurslarının yanı sıra Türk Halk Müziği ve Türk Halk Müziği kursları ile hizmet vermektedir” dedi.

Otaklı, önümüzdeki günlerde Denizli ağır zeybek oyunları ve Denizli kıvrak zeybek oyunlarından oluşan albümler hazırlayacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı