REKLAMI GEÇ

Liselilerden “Tiyatro Günleri”

Liselilerden “Tiyatro Günleri”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün düzenlediği “Liseler arası 2. Tiyatro Günleri” 5 lisenin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte 6 oyun sahnelendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2016 Salı, 12:56

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün, bu yıl 2’ncisini düzenlediği Genç Denizli Liseler Arası Tiyatro Günleri yapıldı. Denizli Lisesi, Nevzat Erten Anadolu Lisesi, Özel Seviye Anadolu Lisesi, Anafartalar Lisesi ile Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin katıldığı etkinliğin galası Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi.

genc-denizli-tiyatro-2

Yoğun ilginin olduğu geceye, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, okul yöneticileri, davetliler ile öğrenciler katıldı.

Gençlere tiyatroyu sevdirmeyi ve tiyatronun gençler arasında yaygınlaştırmasını amaçlayan tiyatro etkinliğinin galasında Anafartalar Lisesi, ‘Eski Çarıklar’ adlı oyunu sahneledi.

genc-denizli-tiyatro-1

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Oyunun ardından ödül töreni düzenlendi. Genç Denizli Liseler Arası Tiyatro Günleri’nde 6 dalda ödül verildi. Buna göre en iyi erkek oyuncu Nevzat Erten Anadolu Lisesi’nden Enes Nuri Aktaş, en iyi kadın oyuncu Nevzat Erten Anadolu Lisesi’nden Simge Kılıç ve en iyi yardımcı erkek oyuncu ise Özel Seviye Anadolu Lisesi’nden Batuhan Bereket oldu. En iyi yardımcı kadın oyuncu ödülü Denizli Lisesi’nden Gizem Yeğit’e, en iyi yönetmen ödülü Nevzat Erten Anadolu Lisesi’nden Serap Çerezci’ye, jüri özel emek ödülü ise Anafartalar Lisesi’ne verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı