REKLAMI GEÇ

Makedonya’da Denizli rüzgarı

Makedonya’da Denizli rüzgarı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Makedonya’nın Üsküp ve Ohrid kentlerinde düzenlenen Gazi Baba Festivali’ne katıldı. Gösteri yaptıkları her noktada izleyenleri zeybek ve teke oyunlarıyla coşturan halk oyunları topluluğu, büyük ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2015 Perşembe, 13:48

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, 3-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Gazi Baba Festivali’ne katılarak, yöresel oyunlar sergiledi. Denizli hgrubu, gittiği her noktada sergilediği oyunlarla festivalin en renkli ekibi oldu.

Festival boyunca ekibin her gösterisinde Türk Bayraklarını ellerinden düşürmeyen Üsküp ve Ohrid halkı Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun sergilediği tüm oyunlara ortak oldu. Özellikle zeybek gösterisiyle büyük coşku yaşatan ekip, gelecek yıl yapılacak festivale de davet edildi.

Öte yandan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Kanal 360 televizyonunda Uğur Arslan’ın sunduğu Balkanlar’da Ramazan ve Rumeli televizyonunun Ramazan programını da katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı