REKLAMI GEÇ

Mehmet Selçuk’tan terörün acısı karikatürü

Mehmet Selçuk’tan terörün acısı karikatürü

Denizli’nin usta çizeri ödüllü karikatürist Mehmet Selçuk’tan artan terör saldırıları sonrası Türkiye’nin yaşadığı acı tabloyu anlatan karikatür. Ünlü sanatçı Facebook sayfasından çizdiği karikatürle ülkenin içinde bulunduğu vahameti bir sanatçı gözüyle ortaya koydu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2015 Pazartesi, 13:28

Artan terör saldırıları ve genç yaşta şehit düşen vatan evlatları Türkiye’nin olduğu kadar Denizli gündeminin de ilk sırasında. Temmuz ayından bu yana tekrar çirkin yüzünü gösteren terör olaylarıyla birlikte gelen şehit haberleri yurttaşların yüreğini dağlıyor.

Keza en büyük acıyı saldırılarda oğullarını, eşlerini, en yakınlarını kaybetmiş şehit aileleri yaşıyor. Son olaylarda şehit düşenlerin sayısı 80’i geçti. Dün Dağlıca’da yaşanan korkunç saldırıda kaç şehidimiz olduğu henüz bilinmiyor.

Ülkenin derinden yaşadığı bu üzüntüyü Denizli’nin usta çizeri, ödüllü Karikatüristi yaptığı bir karikatürde yansıttı. Selçuk, Facebook sayfasından paylaştığı son karikatüründe şehit anne ve babalarının acısını aktarmaya çalışırken, “Çocukken omzumuzda taşıdığımız evlatlarımızın şimdi tabutlarını omzumuzda taşıyoruz!!! Şehitlerimizin,evlatlarımızın anısına saygıyla…” yorumunu yaptı.

denizli-mehmet-selcuk-teror-acisi-karikaturu-i

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı