REKLAMI GEÇ

Oyun sahneleyen her ekibe ödül

Oyun sahneleyen her ekibe ödül

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün düzenlediği “Liselerarası 1. Tiyatro Şenliği” sona erdi. Şenliğe katılan ve oyunlarını sahneleyen her ekibe ödül verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2015 Pazar, 14:07

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün düzenlediği “Liselerarası 1. Tiyatro Şenliği”ningala ve ödül gecesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Galaya Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, okul yöneticileri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

denizli-liselerarasi-tiyatro-senligi-ic-1

Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, yaptığı konuşmada, tiyatroya gönül veren öğrencilere ve idarecilere teşekkür ederek, “31 yıldan bu yana tiyatro festivali düzenleyen kentimiz, artık sosyal ve sanatsal anlamda kendini kanıtlamıştır. Liselerarası Tiyatro Şenliği’n geleneksel hale getirmek istiyoruz” dedi.

denizli-liselerarasi-tiyatro-senligi-ic

6 DALDA ÖDÜL VERİLDİ
Konuşmanın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün hazırladığı “Fıldır Fıldır” adlı gösteri sergilendi. Salonu kahkahaya boğan skeçlerin ardından ödül törenine geçildi. Bu kapsamda “En neşeli ekip” Denizli Anadolu Lisesi, “En keyifli ekip” Tavas Özay Gönlüm Anadolu Lisesi, “En disiplinli ekip” Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi, “En çalışkan ekip” Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi, “En farklı ekip” Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi ve “En sabırlı ekip” Çameli Karma Liseliler Grubu seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı