REKLAMI GEÇ

Özay Gönlüm Anma Etkinlikleri bu yıl Leverkusen’de

Özay Gönlüm Anma Etkinlikleri bu yıl Leverkusen’de

Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından 4 yıldır Ankara’da gerçekleştirilen Özay Gönlüm Anma etkinliklerinin 5.si Almanya’nın Leverkusen kentinde yapılacak. Almanya Denizlililer Derneği ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinliğin bir bölümü TRT’den naklen yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2017 Salı, 14:17

Türk Halk Müziği’nin usta ismi hemşerimiz Özay Gönlüm’ün ölüm yıldönümünde gerçekleştirilen anma etkinlikleri, 4 yıl önce Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Ankara’da düzenlenen ve TRT’nin de canlı yayınladığı Anma Gecesi ile önemli bir boyut kazanmıştı.

TRT sanatçılarının sahne aldığı ve Özay Gönlüm’ün yorumladığı türkülerin seslendirildiği gece ile yad edilen usta sanatçı için düzenlenen önemli etkinlik, bu yıl Almanya’nın Leverkusen kentinde yapılacak.

Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin önemli etkinliğine Almanya Denizlililer Derneği ev sahipliği yapacak. Özay Gönlüm’ün tüm gün sürecek aktivitelerle anılacağı etkinliğin gecesi yine her yıl olduğu gibi TRT’den canlı yayınlanacak.

5 Mart’ta yapılacak etkinliğe Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra, Denizlili vekiller, Vali Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan gibi isimler de davetli. TRT Genel Müdürü Şenol Göka’nın da katılacağı belirtilen etkinlik Am Büchelter Holf’de yapılacak.

TRT’nin canlı yayınlayacağı anma programında Makbule Kaya, Yeşim Dağlı, Dilek Özkan ve Sümer Ezgü sahne alacak. 5 Mart Pazar günü ayrıca 12.30-14.00 arasında Gönül Sohbeti ve ikram programı da gerçekleştirilecek.

Önemli geceyi takip etmek isteyen Almanya’daki hemşerilerimiz için biletler 25 Avro’dan satışa sunuldu. Gurbetçilerimiz anma etkinliğinin biletlerini www.denizlililer.org sayfasından temin edebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı