REKLAMI GEÇ

PAÜ’de Kağıt Telkari sergisi

PAÜ’de Kağıt Telkari sergisi

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Tavas Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından hazırlanan kağıt telkari tekniği ile yapılan tablolar PAÜ’de sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2017 Perşembe, 10:48

PAÜ’de Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen serginin açılışını Pamukkale Üniversitesi Tavas MYO Müdürü Doç. Dr. Abdülvahap Özcan, Denizli Sağlık Hizmetleri MYO Öğretim Üyesi Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özlem Körükçü ve Denizli Sağlık MYO Öğretim Elemanı Okutman Şule Tekeşi yaptı.

Açılışın ardından davetliler sergiyi gezdi, öğrencilerin hazırladıkları eserleri inceledi.

Sergi ve teknik ile ilgili bilgi veren Denizli Sağlık MYO Öğretim Elemanı Okutman Şule Tekeşi, son dönemlerde Türkiye’de revaçta olan kağıt telkari tekniğinin aynı zamanda terapi etkisinin olduğunu ifade ederek, öğrencilerin de bu tekniği çok severek yaptığını söyledi.

Bu sergi ile her iki meslek yüksekokulunun öğrencilerinin kaynaştırılması açısından da güzel bir proje olduğunu belirten Okutman Şule Tekeşi, sergiyi kardeşlik teması üstüne düzenlemenin verdiği memnuniyeti dile getirdi.

Geçen yıl temel tasarım ve dersi kapsamında yaklaşık yüz elli öğrencinin kağıt telkari tekniği ile hazırladığı tablolar 24 Kasım Cuma gününe kadar Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda sergilenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı