REKLAMI GEÇ

Şairler yarışacak

Şairler yarışacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk edebiyatına yeni şiir ve şairler kazandırmak, genç şairleri yeni eserler üretmeye teşvik etmek ve ülkenin isim yapmış şairlerini bir araya toplayarak tanışma ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla “Şairler Şöleni” ve “Yâren Şiir Yarışması” düzenliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2015 Cuma, 09:02

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Şairleri Topluluğu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Yaren Şiir Yarışması’na başvurular başladı. Başvuru süresi 30 Ekim’de sona erecek. Her yıl ünlü bir şair adına düzenlenmesi planlanan şiir etkinliğinin ilk konuğu Yavuz Bülent Bakiler olacak.

Yarenler Şiir Yarışması’nın jüri üyeliğini Yavuz Bülent Bakiler, Arzu Subakan Kabukçu, İlter Yeşilay, İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız, Nedim Saatcioğlu, Nurullah Genç, Semih Sergen ve Şerif Kutludağ’ın yapacak.

Yarışmaya 18 yaş ve üzeri Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı herkesin katılabilecek. Yarışmaya her şair bir eserle katılabilecek. Yarışmaya katılmak isteyen eser sahipleri Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi www.denizli.bel.tr internet adresinden yarışma şartnamesine ve ayrıntılı bilgiye ulaşabilecek.

Final gecesi 28 Kasım’da Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek yarışmanın birincisine 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye bin, ilk 3 mansiyona 500 lira ödül verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı