REKLAMI GEÇ

Şiirler kadın mahkûmlar için okunacak

Şiirler kadın mahkûmlar için okunacak

Merkezi Denizli’de olan Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği, (YAZ-AR-BİR) Bozkurt Kadın Açık ve Çocuk Eğitimevi’nde “Sevgi ve Hoşgörü” konulu şiir dinletisi düzenleyecek. Etkinlikte birlik üyesi 26 şair şiirlerini kadın mahkumlar için okuyacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2015 Cuma, 10:34

YAZ-AR-BİR’in etkinliği 6 Ocak Salı günü gerçekleştirilecek. İki halk sanatçısının da bağlamasıyla eşlik edeceği etkinlik hakkında bilgi veren Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği Genel Başkanı Abdülkadir Uslu, bu etkinliğin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirtti.

Uslu, “Kadın ve mahkûmiyet bizler için önemli iki başlık. Bu iki başlığın buluştuğu ortamda düzenleyeceğimiz şiir ve türkü şöleniyle bir sorumluluğumuzu daha yerine getirmiş olacağız diye düşünüyoruz” dedi.

Bozkurt Kadın Açık ve Çocuk Eğitimevi Kurumu’ndaki etkinlikte yer alacak şair ve sanatçılar şöyle:

Sadık Dağdeviren (Şair ve YAZ-AR-Bir Genel Başkan Yardımcısı), Hüseyin Kurtaran (Şair- genel muhasip), İbrahim Çamalan (Şair-Uzman), Reyhan Pervanlar Karaalp (Şair), Şerif Kutludağ (Şair), Mehmet Dağal (Halk sanatçısı-Ozan), Ramazan Ünlü (Halk Sanatçısı), Mustafa Demirci (Şair), Ahmet Sarı (Şair), İsmail Gökçe (Şair), Arzu Subakan Kabukçu (Şair), Naciye Kınlı (Şair), Gültekin Şahin (Şair), Ali Tuluk (Şair), Sevhan Demirel (Şair), Safiye Samyeli (Şair), Sevim Ayhan (Şair), Melâhat Kuzu (Şair), Mustafa Kütükçü (Şair), Metin Akdeniz (Şair), Meral Gökkaya (Şair), İbrahim Kavas (Şair), Aysel Menteş (Şair), Veli Aykar (Şair), Özlem Kayaoluk Erbil (Şair), Abdullah Aksoy (Şair), Ahmet Demirhan (Şair) ve Elif Pekbaş (Şair

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı