REKLAMI GEÇ

Tarım ve insan sergisi açıldı

Tarım ve insan sergisi açıldı

Toprak ve tarım konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amacıyla düzenlenen 10. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren 60 eser sergi ile vatandaşların ziyaretine açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2019 Çarşamba, 11:55

Serginin açılışı için düzenlenen törene Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Erkaya, Müdür Yardımcısı Nejdet Demir, şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Sergiye ilişkin bilgi veren Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Erkaya, bu yıl 10.su düzenlenen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasının tematik kategorisinin, “Buzağı Yılı” olarak belirlendiğini söyledi.

Yarışmanın genel, çiftçi, öğrenci, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Denizbank çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştiğinin anlatan Erkaya, “Tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya 669 fotoğraf sever 2 bin 933 eseri ile katıldı. 10. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışmasında 20 eser ödül, 120’si sergilemeye layık görüldü” dedi.

Sergi 19 Temmuz 2019 Cuma gününe tarihine kadar gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı