REKLAMI GEÇ

Tezhip, hüsnühat ve minyatür sergisi

Tezhip, hüsnühat ve minyatür sergisi

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan tezhip, hüsnühat ve minyatür kurslarına katılan 40 kursiyer sergi açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2014 Salı, 11:18

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği tezhip, hüsnühat ve minyatür kursunun tamamlanmasının ardından, yapılan çalışmalar açılan sergiyle beğeniye sunuldu.

Makine Mühendisleri OdasıDenizli Şubesi Salonu’ndaki serginin açılışına Denizli Valisi Abdülkadir Demir, eşi Nurtaç Demir,Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile kursiyerler ve çok sayıda sanatsever katıldı.
denizli-genclik-ve-spor-mudurlugu-sergi-ic-1

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hep spor faaliyetleriyle tanındığını, ancak faaliyetlerinin sporla sınır olmadığını, açtıkları tezhip, hüsnühat ve minyatür kursunun bu çalışmalardan birisi olduğuna dikkat çekti.

Çok değişik alanlarda faaliyetleri bulunduğunu anlatan İbanoğlu, “Açılışını yaptığımız sergide, kursiyerlerimizin bir eğitim-öğretim sezonu içerisinde gerçekleştirdikleri tezhip, minyatür ve hüsnühat sanatı ile ilgili 63 eser yer alıyor. Her biri göz nuru el emeğinin tezahürü şeklinde” dedi.
denizli-genclik-ve-spor-mudurlugu-sergi-ic

“6 -24 YAŞ GRUBU ÜYELERİMİZ VAR”
Gençlere yönelik hizmetlerle ilgili de bilgi sunanİbanoğlu, “6-24 yaş arası çocuklarımızı üye yapabiliyoruz. Onun dışındaki vatandaşlarımızda gönüllü olarak gelip ücretsiz olarak bu faaliyetlerimizden yararlanıyor. Resimden müziğe, halk oyunlarından gitar ve saz kurslarına kadar bir çok alanda faaliyetlerimiz devam ediyor. Ayrıca, öğrencilere yönelik matematik, İngilizce gibi kurslar ücretsiz olarak veriliyor. Kamuoyuna, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yalnızca spor faaliyetlerinin olmadığını, gençliğe yönelik de çeşitli faaliyetlerin gerçekleştirildiğini duyurmamız lazım” diye konuştu.

Makine Mühendisleri Odası denizli Şubesi’nde 2 Haziran’a kadar açık kalacak sergide 40 kursiyerin 63 çalışması yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı