REKLAMI GEÇ

Tiyatro Festivali sona erdi

Tiyatro Festivali sona erdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 31’incisini düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali,Birol Tezcan’ın yönetmenliğini yaptığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği “3beş8 ve Diğer Şeyler” ile son buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2015 Pazartesi, 15:25

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 1984 yılından beri kesintisiz olarak düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen “3beş8 ve Diğer Şeyler” oyunu ile son buldu.

denizli-buyuksehir-tiyatro-festivali-ic

Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’ndeki final gösteriminin ardından bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, 31 yıldır Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali’ni düzenlediklerini belirterek, festivale katılan tüm sanatçılara teşekkür etti.
Denizli tiyatroya doydu

Muğla, Bolu, Hatay, İstanbul (2), İzmir (3), Kocaeli, Konya, Mersin, Van ve Denizli (3) ile birlikte Azerbaycan, Bulgaristan , Gürcistan, Kosova, İran ve KKTC’den olmak üzere toplam 21 tiyatro grubunun katıldığı 31. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali’nde, 30 dolayında oyun sahnelendi ve 5 farklı atölye çalışması ile iki ayrı söyleşi düzenlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı