REKLAMI GEÇ

Aşık Veysel türküleriyle anıldı

Aşık Veysel türküleriyle anıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vefatının 42. yılında ünlü halk ozanı Aşık Veysel anısına anma konseri düzenledi. Konserde ünlü halk ozanı türküleriyle anıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2015 Pazartesi, 11:37

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vefatının 42. yılında ünlü halk ozanı Aşık Veysel anısına anma konseri düzenledi. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda davetli katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun hazırladığı konseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçılarından Yeşim Dağlı yönetti.

İki bölümden oluşan konserin birinci bölümünde Aşık Veysel’in birbirinden güzel eserleri seslendirilirken ikinci bölümde ise yurdun çeşitli yörelerinden türküler okundu. Etkinlik boyunca 27 eserin seslendirildiği konserde izleyenler unutulmaz bir gece yaşadı. Birbirinden güzel türkülere eşlik eden Denizlililer, sanatçıları uzun süre alkışladı. Gecenin sonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarına çiçek verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı