REKLAMI GEÇ

TSM Korosu izleyenleri büyüledi

TSM Korosu izleyenleri büyüledi

Denizli Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde sanat müziği sevenler için konser verdi. Sanat müziği sevenlerin kulaklarının pası silindi.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2014 Salı, 16:47

Denizli Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu sanat müziği severlerden büyük beğeni aldı. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen konsere, Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Denizli Belediye Başkan Yardımcıları Ali Değirmenci, Şamil Çınar ve Sezai Günalp, Türk Sanat Müziği besteleri ile tanınan Dr. Metin Vural ve Hayrinüsa Aydınlıoğlu ile çok sayıda sanatsever katıldı.

denizli-belediyesi-tsm-korosu-konser-ic-1

Denizli Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun sahne aldığı konseri Denizli Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Koordinatörlüğünü üstlenen emekli TRT Sanatçısı Şef Selim Öztaş yönetti.

2 bölümden oluşan konserde birbirinden güzel sanat müziği eserleri seslendirildi. 23 eserin büyük bir coşku ile söylendiği konser’de sanat müziği severler unutulmaz bir gece yaşamış oldu.

Konserin sonunda kısa bir konuşma yapan Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, “Bu kadar güzel bir programın ardından kelimelerin kifayetsiz olduğu aşikardır. Ben sadece bu güzel gecenin hazırlanmasında, sunumunda büyük emeği olan Şefimiz Selim Öztaş’a, solist arkadaşlarımıza, korodaki arkadaşlarımıza ve saz sanatçısı arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
denizli-belediyesi-tsm-korosu-konser-ic

Konuşmaların akabinde Denizli Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği korosu adına bestekar Dr. Metin Vural ile Hayrinüsa Aydınlıoğlu’na Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata ile Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci tarafından çiçek takdim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı