REKLAMI GEÇ

1600 kursiyer müzik eğitimi alacak

1600 kursiyer müzik eğitimi alacak

Denizli Belediyesi, ücretsiz müzik kursları düzenliyor. Denizli Belediyesi Konservatuarı’nda düzenlenecek olan kurslarda, yeni eğitim yılında 1600 kursiyerin ücretsiz müzik eğitimi alması bekleniyor.

/ DENİZLİHABER / 4 Ekim 2013 Cuma, 14:14

Denizli Belediyesi Konservatuarı, 2013-2014 eğitim yılını 21 Ekim Pazartesi günü açıyor.

Türk Sanat Müziği ,Türk Halk Müziği, Türk Halk Müziği Çocuk Korosu ney, ud, keman, piyano, gitar, yan flüt, klarnet, kanun, bağlama, kaval ve ritim kurslarına yeni kayıtlar başladı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, müziğin hem çok etkili bir eğitim aracı, hem de çok önemli bir eğitim alanı olduğunu söyledi. Konservatuarda 1600 dolayında kursiyer öğrencinin müzik eğitimi verileceğini söyleyen Başkan Zolan, velilere çağrıda bulundu.

Zolan, “Anne ve babalardan çocuklarını ücretsiz konservatuar kurslarına göndermelerini istiyorum. Biz, tüm enstrümanları öğrenme konusunda fırsatlar sunuyoruz. Bunu artırarak sürdüreceğiz. Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızı hem fiziki hem ruh anlamında geleceğe en iyi şekilde hazırlarsak, şunu bilin ki gelecekte bu çocuklarımız ve gençlerimiz Türkiye’de ve dünyada söz sahibi olacak. Anne babalar sanata ilgi duyanlar mutlaka buraya gelsin ve çocuklarına o fırsatı versin” dedi.

Yorumlar

zehra   -  Bağlantı 14 Ekim 2014, 18:04

ben keman çalmak istiyorum bunun için kime başvurmam gerekir. lütfen yardımcı olun???

hande karakurt   -  Bağlantı 16 Temmuz 2014, 14:31

kayıt nasıl yaptırılıyor

huseyin_tefenlili   -  Bağlantı 12 Mart 2014, 23:39

mrb. ben keman dersi almayı dusunuyor nasıl yaparız ne yapmam gerekir artı kayıtlarınız ne zamn baslıyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı