REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık’ta Şimdi Sahne Senin!

Forum Çamlık’ta Şimdi Sahne Senin!

Ünlü müzisyen ve aranjör İskender Paydaş ile Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından maNga’nın yeni yetenekleri keşfe çıktıkları ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesi, 19-27 Temmuz tarihlerinde Forum Çamlık’ta devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2013 Perşembe, 11:35

Forum Çamlık, ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesiyle şarkı söylemeyi sevenleri, sesini duyurmak isteyen yetenekleri ve tüm müzikseverleri, usta müzisyen ve aranjör İskender Paydaş ve Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından maNga ile buluşturuyor.

Şarkı söylemeyi seven ve sesini duyurmak isteyen yetenekler, Forum Çamlık’ta
19-27 Temmuz tarihleri arasında kurulacak özel stüdyoda, 9 gün boyunca profesyonel bir tonmayster eşliğinde önceden belirlenmiş şarkıları seslendirecek ve performanslarını kayıt ettirecek. Ardından İskender Paydaş başkanlığındaki jüri bu kayıtlar arasından yapacağı değerlendirmeyle Forum Çamlık’ın birincisini seçecek.

Yarışmanın birincisi maNga ile sahneye çıkacak!
Projenin finali olan 28 Temmuz Pazar günü Forum Çamlık zemin katta kurulacak özel alanda saat 14.30’da hayranlarıyla buluşacak olan maNga, Forum Çamlık’ın birincisi olan yeteneği açıklayacak.
Gençlerin sevgilisi maNga ayrıca, Forum Çamlık Facebook sayfası üzerinden seçilecek 20 hayranıyla bir araya gelerek, keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı