REKLAMI GEÇ

Denizli Kampüs’e çok özel lansman

Denizli Kampüs’e çok özel lansman

Bünyesinde denizlihaber.com da dahil bir çok basın organını barındıran Yeni Medya ailesinin son üyesi Denizli Kampüs’ün lansmanı çok özel bir geceyle yapılıyor. Türkiye’nin en önemli seslerinden biri olan Yağmur Project, 12 Nisan Salı günü Imagine Bar & Performance Hall’de sahne alıyor. Yağmur Project, en sevilen eserleri Denizli Kampüs için seslendiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2016 Perşembe, 14:54

Yeni Medya ailesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılında yayın hayatına başlayacak olan son üyesi Denizli Kampüs için çok özel bir gece organize etti. 12 Nisan Salı günü Denizli’nin en gözde mekanlarından Imagine Bar’da gerçekleştirilecek organizasyonun çok özel bir de konuğu var. Türkiye’nin en güçlü seslerinden Yağmur Project, Denizli Kampüs lansmanında sahne alacak, birbirinden güzel eserlerini seslendirecek.

TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ SESLERİNDEN
İzmir doğumlu olan ve küçük yaşlarda müzikle tanışan Yağmur Akoğlu, başta Marmaris ve Bodrum olmak üzere en ünlü mekanlarda sahne alıyor. Marmaris Davy Jone’s Locer ve Bodrum Mandalin’de sahne alan, aynı zamanda da albüm çalışmaların sürdüren Yağmur Project, Denizlili hayranlarıyla buluşacağı gecede birbirinden güzel ve sevilen eserlerini seslendirecek.

BULUŞMA SAAT 22.00’DA BAŞLIYOR
İmagine Bar & Performance Hall’de gerçekleşecek buluşma saat 22.00’de başlayacak. Saat 21.00’de konuklarını ağırlamaya başlayacak olan İmagine Bar’da bu özel organizasyona katılma bedeli ise 20 TL. Çok özel gecede çok özel anlar yaşamak isteyenlere bir de yerli içecek ikram edilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı