REKLAMI GEÇ

Denizli Musiki Derneği’nden konser daveti

Denizli Musiki Derneği’nden konser daveti

Denizli Musiki Derneği Başkanı Gürhan Kuzu, 11 Mayıs Cuma akşamı Denizli Genç İş Adamları Derneği (DEGİAD) ile ortaklaşa bir konser düzenleyeceklerini belirterek “İzmir Radyosu Ses Sanatçısı Belgin Erol Gündoğdu’nun katılacağı konserimize tüm sanatseverleri davet ediyorum” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2012 Çarşamba, 13:56

Denizli Musiki Derneği Başkanı Gürhan Kuzu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında 1996 yılında kurulan derneklerinin toplamda 400 üyeleri olduğunu şimdilerde ise 60 aktif üyesinin bulunduğunu söyledi.

Musiki derneklerinin Türk musiki eğitim ve öğretiminde önemli yapı taşlarından olduğuna işaret eden Kuzu, “Musikiye ilgi duyan insanları bir araya getirerek, gerek musiki kültürü gerekse Klasik Türk Musiki repertuarının öğretiminde büyük katkılar sunuyoruz. Derneğimiz musiki potansiyelimizin tam değerlendirilebilmesi için el ve gönül birliği içinde çalışmalarına devam etmektedir. Derneğimizin esas gayesi geçmişten günümüze, Türk Sanat Müziğimizin unutulmaması ve devam ettirilmesi amacını gütmektedir. Dernek bünyesindeki saz kurslarına devam eden arkadaşlarımız bugün konser verecek seviyeye gelmişlerdir. Dernek olarak her yıl 5 konser veriyoruz. Ayrıca derke olarak Türk Sanat Müziği saz eğitimi, nota, solfej, Halk Eğitim Merkezi anlaşmalı, sertifikalı nazariyet dersleri yapılmaktadır” dedi.

11 Mayıs Cuma akşamı Denizli Genç İş Adamları Derneği (DEGİAD) ile ortaklaşa bir konser düzenleyeceklerini duyuran Kuzu, “İzmir Radyosu Ses Sanatçısı Belgin Erol Gündoğdu’nun katılacağı konserimize tüm sanatseverleri davet ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı