REKLAMI GEÇ

Necati ve Saykolar, Hayko Cepkin ile “Mütemadiyen” dedi

Necati ve Saykolar, Hayko Cepkin ile “Mütemadiyen” dedi

Türkiye’nin son yıllardaki en iyi çıkış yakalayan grupları arasında gösterilen Necati ve Saykolar ikinci albümüyle müzikseverlerin karşısında çıktı. Hayko Cepkin’in prodüktörlüğünde çıkan Mütemadiyen isimli ikinci albümün ilk klibi ise çıkış şarkısı olarak belirlenen Hiç Ses Yok’a çekildi. Klip Youtube’da bir hafta içinde 30 binden fazla görüntülendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2017 Cumartesi, 16:45

Sahne performansları sayesinde Türkiye’nin dört bir yanından yoğun talep alan ve süresiz turne halindeki Denizlili grup Necati ve Saykolar, özellikle ilk albümlerinin ardından birçok ünlü ismin de sevdiği bir topluluk haline geldi.

KLİP ONBİNLERCE KEZ GÖRÜNTÜLENDİ
Yoğun ilgi gören Necati Ve Saykolar, ikinci albümünü de piyasaya sürdü. Mart başında çıkan albümün prodüktörlüğünü ise Hayko Cepkin üstlendi. DMC etiketi taşıyan albümün ismi ise Mütemadiyen. Albümün çıkış parçası ise “Hiç Ses Yok” olarak belirlenirken ilk klip de bu parçaya çekildi. 3 Mart’ta Youtube’dan paylaşılan klip, kısa süre içinde on binlerce kez görüntülendi. Yönetmenliğini Murat Joker’in yaptığı klipte oyuncu Engin Türker oynadı.

YENİ ALBÜMÜ ALANLARA SÜRPRİZ
Sevilen topluluğun yeni albümünü alanları bir de sürpriz bekliyor. Necati ve Saykolar’ın MÜTEMADİYEN albümü alanlar ücretsiz konser bileti kazanıyor. Fikir grubun menajeri Hasan Kocabıyık’ın. Albümdeki tüm parçaların söz ve müziğini yapan Necati Karadayı, bilet sürprizinin orijinal CD satışından daha çok ilk albümü 4 ay boyunca en çok satanlar arasında tutan hayranlarına bir teşekkür olarak yorumluyor.

HAYKO CEPKİN’LE YOLLARI KESİŞMİŞTİ
Türkiye’nin en iyi mekanlarında sahne alan Necati ve Saykolar, ilk albümleri “Dur Bak Dinle Geç” müzikseverlerin beğenisini kazanmış, grup Türkiye’nin en iyi çıkış yakalayan grupları arasına girmişti. İlk albümünün ardından ünlü televizyoncu Mesut Yar’ın CNN Türk’de yayınlanan programına defalarca konuk edilen grup, geçtiğimiz yaz ise Hayko Cepkin ve Yeşim Salkım ile birlikte sahne almıştı.

CEM YILMAZ VE OZAN GÜVEN DE MÜDAVİMLERİ ARASINDA
Necati ve Saykolar’ın Bodrum’daki sahnelerinin müdavimleri arasındaki Cem Yılmaz ve Ozan Güven gibi isimler de bulunuyor. Dinledikleri performanslarda muhakkak sahneye çıkan Yılmaz ve Güven ikilisi grupla neşeli şarkılara esprili yorumlar katarak eşlik ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı